Warning: getimagesize(https://www.personaltrainingankara.com/data/user/45028/45028.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/system/public_html/frontend/controller/user/user.php on line 59 Şehnaz Şeyma Togay Özgeçmişi - Personal Training Ankara
şt

Şehnaz Şeyma Togay - Özgeçmişi

Bağlantı Kur

Özgeçmiş

Boost Pilates Academy kurucu eğitmeni Şeyma Şehnaz Togay eski bir sporcu ve hayatı boyunca sporu kendiyle özdeşleştirmiştir. Küçük yaşlarda başladığı spor hayatına, pilates ile tanıştıktan sonra birçok bilgi ve eğitim ekleyerek uzun yıllardır eğitimler vermektedir. Marmara üniversitesi Beden Eğitimi öğretmenliğini bölmünü bitiren Şeyma Togay, bir yandan pilates ile ilgili eğitimler almaya başlamıştır. İlk eğitimini Judy Ataman Orlando ile birlikte JO2 studyosunda (19.09.2011) tamamlamıştır. Bu eğitimler:
Mat-Reformer, Tower, Cadillac (Tier 1-2-3), eğitimleri.
Omuz ve diz sakatlıklarıyla ilgili workshoplara katılmıştır.
Devamında US kuruluşu olan Pilates Academy İnternational CPT INSTRUCTOR olmuştur. Bu eğitimler:
Anatomi-Biyomekanik, Mat-Reformer, Cadillac, Chair, Barrels, BarMethod , hamile pilatesi (Tier 1-2-3) (Advance eğitim programı) (2012) Special Conditions, Foam Roller, pilates ring, thera band, gymball, miniball eğitimleri(2012). Eğitime önem veren Şeyma Togay önemli bir kuruluş olan Kanada'daki Mgill Universty & PSC education physical therapy and rehabilitation (2013) programını tamamlamış ve CPT INSTRUCTOR ve Master teacher trainer seviyesine gelmiştir. Sporu hayatında hep yaşam felsefesi olarak benimsemiş ve bilginin önceliğini savunmuştur. Bu eğitim birikimiyle uluslararası Boost pilates academy okulunu kurmuştur ve pilates eğitmeni yetiştirmeye devam ediyor.